🔥Säästä 50% koko viikon ajan! 🔥 Nauti kesästä herkullisella grilliruoalla!

Turvallinen maksaminen

Grillausmatto.fi-sivustossa on pyritty kaikin tavoin tekemään ostosten teosta turvallista. Alta voit lukea tarkemmin keinoista, joilla varmistamme turvallisuutesi asiakkaana.

SSL-salaus
Koko sivustossamme käytetään SSL-salausta, eli sivustomme ja sinun tietokoneesi, tablettisi tai matkapuhelimesi välille luodaan salattu yhteys. Salaus varmistaa, että syöttämäsi tiedot pysyvät suojassa, eikä kukaan pääse lukemaan niitä tai käyttämään niitä vääriin tarkoituksiin.

Turvallinen maksujenvälitys
Grillausmatto.fi-sivuston maksujenvälitykseen käytetään ePay-palvelua. ePay on kansainvälinen maksujenvälitysyritys, jonka ratkaisu kuuluu maailmanlaajuisesti suosituimpiin ja samalla varmimpiin.

Tyytyväisyystakuu
Kun teet ostoksia Grillausmatto.fi-sivustosta, voit aina peruuttaa kaupan 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Lue lisätietoja palautuksesta kohdasta Verkkokaupan ehdot.

Aina hyvää palvelua
Jos jokin mietityttää, haluat muuttaa tilaustasi tai mitä tahansa muuta, voit aina kirjoittaa meille Facebook-sivumme kautta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen Grillausmatto@tukemme.fi